Umilinţă totală încasată de Mircea Lucescu! Antrenorul român, jignit la scenă deschisă: ‘Lăsați-l să plece! Vă faceți de râs’

Umilinţă totală încasată de Mircea Lucescu! Antrenorul român a fost jignit la scenă deschisă după umilinţa din campionat încasată de către Dinamo Kiev. Echipa românului a pierdut categoric, 0-3, în faţa celor de la Dnipro.

Fostul selecţioner al Ucrainei, Myron Markevych, a dar de pământ cu antrenorul român, Mircea Lucescu, după umilinţa încasată în campionat.

Umilinţă totală încasată de Mircea Lucescu!

Markevych a avut un discurs jignitor la adresa antrenorului şi le-a transmis celor de la Dinamo Kiev să scape de Lucescu. „E bine că a fost doar 3-0 și nu 8-0. După cum am am mai spus, Dinamo este o echipă degradată. Nu se poate asta! E păcat. Nu știu ce se întâmplă acolo. Totul trebuie schimbat, de mult timp trebuia.

La fel ca mulți fani, nu am cuvinte după acest meci. Nu e clar la ce se gândesc jucătorii, poate la un transfer.

Poți pierde, dar nu în fața unei echipe care abia a fost strânsă. Mă uit la Lucescu, are 77 de ani. Vrei ajungi să te scapi pe tine pe bancă în timpul meciului? I-aș alunga pe toți după un asemenea meci. Lăsați-l pe Lucescu să plece! Vă faceți de râs.

Jucătorii se plimbă pe teren, e greu greu să-i vezi. Nu se poate așa! E o rușine”, a spus Myron Markevych, conform sport.ua.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed