Ce i-a făcut Gigi Becali lui Andrea Compagno? S-a întâmplat imediat după perfectarea transferului. Milionarul a plecat de urgenţă

S-a aflat ce i-a făcut Gigi Becali lui Andrea Compagno. Totul s-a întâmplat imediat după perfectarea transferului atacantului italian la FCSB. Latifundiarul din Pipera a plecat, de urgenţă, din Bucureşti, deşi trebuia să-l prezinte pe atacant la Palat.

Gigi Becali s-a făcut nevăzut după ce l-a achiziţionat pe Andrea Compagno de la FCU Craiova. Şeful celor de la FCSB a plecat din Bucureşti.

Ce i-a făcut Gigi Becali lui Andrea Compagno?

Gigi Becali ar fi vrut să-l prezinte pe Andrea Compagno, dar s-a răzgândit. A plecat, de urgenţă, la o biserică din Constanţa, care a luat foc. Latifundiarul din Pipera şi-a schimbat planurile în ultima clipă, conform orangesport.ro.

Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro pentru transferul lui Andrea Compagno de la FC U Craiova. Suma a fost pe placul lui Adrian Mititelu, dar transferul s-a complicat în urma negocierilor cu jucătorul.

Atacantul italian a fost nemulţumit de propunerea financiară făcută de Gigi Becali, dar până la urmă cele două părţi au ajuns la un acord.

Luni, atacantul italian ar fi trebuit să fie prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă care era programată la palatul pe care Gigi Becali îl deţine în Aleea Alexandru. Evenimentul era programat după slujba de dimineaţă la care a participat Gigi Becali. Însă patronul FCSB s-a răzgândit.

A decis să plece spre Constanţa, acolo unde o biserică de lemn a ars ieri în totalitate. Andrea Compagno şi impresarul său au aşteptat la hotelul în care s-au cazat şi au fost informaţi că prezentarea oficială de la palat nu va mai avea loc.

În schimb, au fost trimişi în cantonamentul din Berceni, unde Andrea Compagno va face cunoştinţă cu Nicolae Dică şi cu noii săi colegi. Prezentarea oficială a lui Andrea Compagno va fi făcută acum fără prezenţa patronului FCSB, care obişnuia să susţină o conferinţă de presă la fiecare transfer important. Cel mai probabil, va fi un anunţ făcut de site-ul oficial şi pe reţelele de socializare.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed