Corigentă în Superligă! FCSB a scăpat de rușine în prelungiri, abia a egalat-o pe Hermannstadt, 2-2, și ocupă loc de play-out!

Pentru cei 10.872 de spectatori sau pentru aproape toți clasamentul Ligii I e greu de privit în acest moment. Epuizată, stoarsă de vlagă în Europa, FCSB s-a împiedicat acasă cu o nou-promovată, Hermannstadt, care pe deasupra, e și în mare foame.

De altfel, așa a și început meciul de pe Arena Națională. Cu un protest al sibienilor. Timp de 25 de secunde, jucătorii celor de la FCSB doar au plimbat mingea în propria jumătate, în timp ce adversarii lor au stat nemișcați în jumătatea lor de teren, iar după, i-au aplaudat pe roș-albaștri.

Însă doar atât au durat amabilitatea oaspeților. În minutul 21, Butean a deschis scorul. Dawa a readus-o pe FCSB în cărți, după un gol de generic în minutul 34.

Tribuna care a strigat iar, din răsputeri, ”Steaua, Steaua, Steaua”, de la început până la sfârșit, a amuțit în minutul 65. Daniel Paraschiv a reușit o super-execuție și a readus-o în avantaj pe Hermannstadt.

Elevii lui Măldărășanu au stat bine pe picioare până-n prelungiri. Chiar dacă Dică a aruncat în focuri artileria grea, făcând ceea ce se jurase că nu va face, când a venit la FCSB. A schimbat 4 jucători în pauză: Edjouma a intrat în locul lui Dulca, Oaidă a fost înlocuit de Cordea, Octavian Popescu l-a schimbat pe Rață, iar Rusu a ieșit și i-a lăsat locul lui Miculescu.

Și când se părea că meciul se va îndrepta spre un deznodământ catastrofal pentru FCSB, Edjouma a apărut la finalizare, s-a desprins, a preluat și a nimerit colțul lung, salvându-și colegii de la rușine. Sau, măcar parțial, pentru că cel puțin acum, zmeii din Europa sunt bieți miei de Liga I, ocupând loc de play-out acum.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Boboc – Dulca, Oaidă – Rața, Olaru, Musi – B. Rusu
Rezerve: A. Vlad, Haruț, I. Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, Edjouma, Radunovic, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Nicolae Dică

Hermannstadt: Muțiu – Butean, Antoche, I. Stoica, Opruț – S. Mino, Biceanu – P. Petrescu, Baba Alhassan, Oroian – G. Paraschiv
Rezerve: Uțiu, Bejan, Medina Etienne, Răuță, Balaure, Năstăsie, C. Popescu, Hora, Buhăcianu
Antrenor: Marius Măldărășanu

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed