Gigi Becali a făcut anunțul așteptat de toată lumea: `Compagno e mâine la antrenament, i-am dat bani la semnătură`!

Gigi Becali s-a înțeles ieri cu Adrian Mititelu pentru transferul lui Andrea Compagno, în schimbul a 1.5 milioane de euro, dar negocierile cu fotbalistul păreau să intre în impas.
Însă astăzi, situația s-a rezolvat. Becali și Compagno au bătut palma, iar atacantul care a impresionat în Liga I la Craiova va semna mâine cu FCSB.

„Tată, gata, am închis-o cu Compagno. Am rezolvat cu băiatul, iar de mâine este la antrenament. Nu a fost vorba că mi-a cerut bani mulți la salariu. Băiatul voia la fel cât avea la Craiova.

Însă, eu i-am dat un pic mai mult cât lua la Mititelu. Problema a fost la banii pe care el îi voia la semnătură, dar până la urmă am rezolvat și treaba asta. I-am dat și vreo 30 de mii la semnătură.

Am vrut un tanc în atac, iar acum îl am. Eu știu că Dică îl plăcea și pe Bauza, dar am avut ghinion că Bauza s-a accidentat. Dar la mijloc stăm totuși mai bine și nu suntem disperați să îl luăm acum și pe Bauza. Noi în atac acolo aveam mare nevoie de unul ca Andrea Compagno.

Suporterii olteni nu trebuie să sară pe Mititelu. Ei trebuie să fie mândri că unul ca Gigi Becali i-a pus pe masă lui Mititelu 1.500.000 de euro. Voi credeți că vedea de la un alt patron din Liga 1 banii ăștia pe Compagno?

Mititelu a ieșit bine în câștig după afacerea asta. Cât a dat el pe Compagno că să îl aducă la Craiova? Păi, vedeți! A făcut o afacere foarte bună pentru clubul său. Așa că, Mititelu nu trebuie acuzat de nimeni”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed