West Ham dă semne de revenire! Adversara FCSB-ului din Europa a pasat `lanterna` după o victorie nesperată cu Aston Villa!

FCSB o va întâlni pe West Ham United pe 8 septembrie, la Londra, în primul meci al vicecampionilor României din grupele Conference League.

Iar până acum, ”ciocănarii” nu o duceau prea bine în Premier League. West Ham bifase trei înfrângeri la rând de la începutul sezonului, nu marcase niciun gol și primise 5. Dar a reușit să rupă iasă din pasa proastă etapa aceasta, pe ”Villa Park”.

Jucătorii lui David Moyes n-au rupt gura târgului, dar chiar dacă prestația a fost modestă și n-au prea suflat în fața lui Aston Villa, au reușit să câștige, grație unei execuții.

În minutul 74, Pablo Fornals a tras de la 18 metri, iar mingea a fost deviată în poarta lui Villa. Moyes a început partida în următoarea formulă: Fabianski – Johnson, Kehrer, Zouma, Creswell, Emerson – Bowen, Soucek, Rice, Fornals – Scamacca

Cu această victorie, West Ham a pasat ”lanterna” din Premier League, dar până la primul meci cu FCSB-ul, trebuie să treacă prin focurile derby-urilor londoneze cu Tottenham (31 august) și Chelsea (3 septembrie).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed