VIDEO Încă una de-a `nebunului`! De ce era să-l bată antrenorul Montella pe Mario Balotelli, fază incredibilă

La 32 de ani, Mario Balotelli e deja un personaj bine cunoscut la nivel mondial, nu doar pentru calitățile sale ca fotbalist, ci și pentru momentele controversate care l-au tot avut în prim plan de-a lungul vremii.

Internaționalul italian, acum atacantul lui Adana Demirspor, a reușit să-l scoată din minți pe antrenorul turcilor, conaționalul Vincenzo Montela.

Adana a câștigat cu Umranyiespor, scor 1-0, în etapa #4 din campionatul Turciei, dar Balotelli i-a stricat ziua lui Montella, după o fază în care a făcut un dribling inutil la mijlocul terenului și a pierdut balonu, însă nu s-a deranjat să recupereze.

Montella făcut criză de nervi și n-a mai răbdat până la vestiare, s-a luat de Balotelli pe gazon, imediat, dar ”nebunul” i-a dat și el replica. Montella n-a mai rezistat, s-a dus și l-a îmbrâncit, fiind ținut cu greu de cei din jur ca să nu sară la bătaie.

După ce în primul sezon la Demisrpor, acolo unde a ajuns în 2021 când s-a despărțit de Monza, Balotelli a jucat 31 de de partie și a marcat 18 goluri.

De la începutul sezonului însă veteranul italian nu doar că n-a mai prins echipa și a fost uitat pe banca de rezerve, dar în prima etapă, n-a fost nici măcar oprit în lot.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed