Vestea momentului pentru Gigi Becali! Decizia de ultimă oră a lui Andrea Compagno. Ce se întâmplă cu italianul dorit de FCSB

Este vestea momentului pentru Gigi Becali! S-a aflat care este decizia de ultimă oră a lui Andrea Compagno şi ce se întâmplă cu atacantul italian dorit de FCSB. Vârful pe care FCU Craiova va încasa 1,5 milioane de euro s-ar fi înţeles cu vicecampioana.

Andrea Compagno ar fi bătut palma cu vicecampioana şi ar urma să semneze cu această echipă în orele următoare.

Vestea momentului pentru Gigi Becali!

1,5 milioane de euro i-a plătit Gigi Becali lui Adrian Mititelu pentru atacantul italian. Deşi în primă instanţă FCSB nu s-ar fi înţeles în privinţa salariului atacantului italian, până la urmă înţelegerea s-ar fi parafat.

Latifundiarul din Pipera îi oferise un salariu lunar în valoare de 15.000 de euro lui Andrea Compagno, însă italianul ar fi solicitat dublu. După mai multe discuții și negocieri, atacantul a acceptat să încaseze 15.000 de euro lunar de la FCSB, cu doar 1.000 mai mult decât lua la FC U Craiova, conform sport.ro.

Mai mult, sursa citată susţine că italianul Andrea Compagno urmează să ajungă la București în cursul zilei de astăzi pentru a semna contractul cu formația antrenată de Nicolae Dică.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed