Vestea momentului pentru fanii lui Dinamo! Câinii, aproape de a avea un nou patron: ‘În principiu, ne-am înţeles’

Vestea momentului pentru fanii lui Dinamo! Câinii sunt foarte aproape de a avea un nou patron. Cu datorii uriaşe, de aproape 8 milioane de eur, şi în pragul falimentului, echipa din Ştefan cel Mare ar putea fi salvată.

Dinamo ar putea fi preluată de omul de afaceri Diya William Shoucair. Acesta ar fi interesat să investească la Dinamo şi s-a înțeles cu Ionuț Negoiță în privința terenului de la Săftica deținut de fostul acționar al „câinilor”.

Vestea momentului pentru fanii lui Dinamo!

Dinamo ar putea avea un nou patron. „În principiu ne-am înțeles, mai rămâne să stabilim soluția juridică”, a declarat Ionuț Negoiță, conform gsp.ro. Fostul patron de la Dinamo deține 50% din bază, partea care include clădirea reabilitată în care stăteau jucătorii. Cealaltă jumătate din bază, cu terenurile de antrenament, este deținută de clubul Dinamo.

Dacă afacerea se materializează, omul de afaceri vrea să investească şi la Dinamo şi să scoată echipa din criză.

Diya William Shoucair este directorul general al unei mari firme din România. Acesta ar putea folosi terenul pentru investițiile proprii sau va alege să-i ajute pe „câini” să revină în Liga 1.

Shoucair ar fi dispus să investească la Dinamo doar dacă s-ar fi înțeles cu Negoiță pentru baza de la Săftica. Astfel, cum cei doi au căzut de acord, șansele ca omul de afaceri libanez să bage bani la Dinamo cresc.

Societatea pe care o deține Shoucair are o cifră de afaceri în 2021 de 14 milioande de euro și un profit de aproximativ 600.000 euro, conform playsport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed