Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Andrea Compagno! Detalii de ultimă oră din cantonamentul Craiovei: ‘O să se rezolve situația lui’

Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Andrea Compagno de la FCU Craiova la FCSB! Sunt detalii de ultimă oră din cantonamentul Craiovei despre atacantul italian pe care Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro.

Se pare că Andrea Compagno va pleca, până la urmă, la FCSB. Cel puţin asta susţine preşedintele Ştiinţei, Marcel Puşcaş.

Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Andrea Compagno!

Gigi Becali şi-a îndeplinit visul. Până la urmă, Andrea Commpagno vine la vicecampioana. Asta susţine preşedintele Craiovei, Marcel Pușcaș. Acesta a vorbit deja cu atacantul italian care urmează să plece din cantonamentul echipei direct în Bucureşti.

1,5 milioane de euro plăteşte Gigi Becali pentru transferul lui Andrea Compagno. Italianul a refuzat prima ofertă venită din partea vicecampioanei României în ceea ce privește salariul.  FCSB i-ar fi oferit un salariu lunar în valoare de 15.000 de euro, în timp ce Compagno a solicitat dublu.

Atacantul s-a prezentat la baza de antrenament duminică dimineața pentru a-și lua echipamentul, iar acesta a transmis că transferul lui se poate rezolva cel târziu luni. „Eu sunt la cantonament și a venit Andrea, și-a luat echipamentul și a zis că astăzi sau mâine o să se rezolve situația lui. Cred că în proporți de 99% nu se mai schimbă lucrurile. Sutem mulțumiți, Mititelu nu este un sac fără fund”, a spus Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed