Mihai Stoica, mesaj incredibil pentru Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera va rămâne fără cuvinte: ‘O să câştigăm bani mulţi cu el’

Mihai Stoica are un mesaj incredibil pentru patronul celor de la FCSB, Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera va rămâne fără cuvinte atunci când va afla ce a spus managerul general al vicecampioanei.

Mihai Stoica îl laudă pe David Miculescu, omul pentru care Gigi Becali a spart banca. 1,7 milioane de euro a plătit FCSB pentru jucătorul adus de la UTA.

Mihai Stoica, mesaj incredibil pentru Gigi Becali!

MM Stoica spune că suma plătită pentru internaționalul de tineret nu este prea mare și are încredere că acesta va fi vândut în străinătate în viitor. „Pentru Miculescu nu este exagerată suma, cu el se vor câştiga bani mulţi, cred eu. Am foarte mare încredere în Miculescu. Îmi place foarte mult acest jucător, foarte, foarte mult. Din toate punctele de vedere.

În primul şi în primul rând, este un jucător care face tactic tot ce i se spune şi găseşti foarte rar jucători care au inteligenţa asta.

Miculescu îmi plăcea foarte mult, dar nu-l credeam atât de bun. Este foarte, foarte bun jucător. În meciul de joi (n.r. – 3-1 cu Viking) m-a convins, chiar dacă alţii n-au realizat care a fost rolul lui. Este un jucător care la ora actuală a devenit indispensabil pentru noi”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Miculescu a jucat până în acest moment la FCSB în spatele atacantului, sau chiar „vârf” împins, deşi este extremă. Are deja două meciuri pentru FCSB în Superliga și a marcat un gol. În Conference League a fost om de bază de la transfer. A jucat în ambele manșe cu Dunajska Streda, 2-0 la general și Viking, 4-3 la general. În cupele europene nu a marcat, dar a oferit un assist.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed