Dan Petrescu a lăsat mască pe toată lumea! Decizia radicală luată de antrenor: ‘Nu am cum altfel’

Dan Petrescu a lăsat mască pe toată lumea! S-a aflat care este decizia radicală luată de antrenor. Totul s-a întâmplat după ce echipa din Gruia s-a calificat, chinuit, în grupele Conference League.

Dan Petrescu nu se dezminte şi vrea să facă revoluţie la CFR Cluj. Antrenorul a spus clar. Schimbă toată echipa în meciul cu Farul.

Dan Petrescu a lăsat mască pe toată lumea!

Dan Petrescu a decis să ia această hotărâre din cauza programului greu pe care susţine că echipa sa îl va avea în viitorul apropiat.

„Jucăm împotriva liderului actual, împotriva echipei antrenată de Hagi, care după cum ştim, la fel ca şi mine, e un învingător. Indiferent cine câştigă mâine, noi am fost învingători ca jucători, suntem ca antrenori. Mentalitate excelentă. Şi sunt convins că va fi extraordinar de greu mai ales că voi schimba toată echipa. Nu va fi niciun jucător care a intrat ieri, îmi e imposibil să bag.

Dacă vă uitaţi la program, nu puteţi crede ce program am. Suntem cu un program infernal şi e foarte greu să ţinem pasul. Vedem dacă cei care intră, cei 11 noi, pot să facă un rezultat bun. Mai ales că Gică Hagi are la dispoziţie toţi jucătorii şi parcă Alibec e în forma cea mai bună de când s-a dus acolo. La ultimul meci a fost excelent.

Sunt convins că ne va fi foarte greu, dar sper ca şi lor să le fie foarte greu. Cei care intră să demonstreze că merită să joace la CFR Cluj”, aspus Dan Petrescu la conferinţa de presă dinaintea meciului Farul Constanța.

CFR Cluj o întâlnește pe Farul Constanța, în această seară, de la ora 18.30, în etapa a șaptea din Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed