Răsturnare de situaţie în privinţa lui Compagno! Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră. Atacantul a refuzat oferta celor de la FCSB

Răsturnare de situaţie în privinţa transferului lui Andrea Compagno! Mihai Stoica vine cu un anunţ de ultimă oră. Atacantul italia a refuzat oferta celor de la FCSB, fiind nemulţumit de salariul primit.

Gigi Becali s-a bucurat când l-a convins pe Adrian Mititelu să-l cedeze pe Andrea Compagno. A oferit 1,5 milioane de euro în schimbul italianului, dar atacantul a spus pas.

Răsturnare de situaţie în privinţa lui Compagno!

Andrea Compagno nu s-ar fi înţeles în privinţa salariului pe care ar urma să-l încaseze la FCSB. Cel puţin asta susţine managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica. „Cluburile s-au înțeles, acordul de transfer a fost semnat, dar nu ne-am înțeles cu jucătorul. Oferta noastră e pe masa lui. Dacă o acceptă, bine, dacă nu, rămâne la Craiova.

De dimineață nu fac altceva decât să discut cu agentul lui, așa stau lucrurile momentan. Sunt atât de extenuat încât nu mă interesează de ce refuză, spun doar care e rezultatul la acest moment. Nu ne-am înțeles cu el. Noi mai mult decât am oferit nu vom oferi. Suma de trasfer e oricum exagerată, pentru mine”, a declarat Mihai Stoica. în direct la Orange Sport.

Ajuns la Craiova în iulie 2020, de la Tre Fiori, din San Marino, Andrea Compagno a fost un jucător determinant pentru Ştiinţa. A contribuit la promovarea lui FCU în primul eșalon. De când FCU a revenit în prima ligă, italianul a fost unul dintre oamenii de bază ai alb-albaștrilor, reușind să înscrie 17 goluri în 34 de meciuri pe prima scenă.

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a fost circumspect când a fost întrebat de Andrea Compagno. „Vom vedea, deocamdată nu pot să comentez nimic. Când se va face, voi comenta. Dacă se aduce un atacant, zâmbesc, normal, pentru că îmi doresc acest lucru. Am mai spus, e un jucător bun pentru campionatul României.

A arătat-o la Craiova, i-a ajutat și în Liga 2, și în Liga 1, a avut un impact bun cu Liga 1, cu realizări. Eu cred doar când se semneză contractul. Și Safranko era aproape de noi, dar a semnat cu Sepsi. Să fie la antrenament și atunci da, putem să spunem”, a spus Dică.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed