Mioveniul a ţinut-o în şah pe Petrolul! VAR-ul a comis-o din nou. Penalty clar neacordat

Mioveniul a ţinut-o în şah pe Petrolul chiar pe stadionul Ilie Oană! VAR-ul a comis-o din nou. Oaspeţii au avut un penalty clar pe final de primă repriză, dar acesta nu a fost acordat.

Mioveniul pare că s-a schimbat după ce Alexandru Pelici a fost înlocuit cu Flavius Stoican. Echipa argeşeană joacă mai ofensiv ca până acum.

Mioveniul a ţinut-o în şah pe Petrolul!

Nu a fost însă de ajuns. Petrolul – Mioveni 0-0 şi oaspeţii rămân fără victorie în Superliga. Puteau câştiga, dar arbitrajul le-a fost potrivnic. Pe finalul primei reprize, Seto l-a ţinut evident în careu pe Lixandru, dar nu a fost de ajuns pentru cei din camera VAR. Centralul Flueran nu a văzut nimic, dar nici cei din VAR. Deşi s-au uitat la fază 3-4 minute nu le-a fost de ajuns să vadă o ţinere evidentă în careu.

În repriza a doua tot Mioveniul a mai avut un gol superb, dar acesta a fost anulat. Antal l-a bătut pe Vâlceanu de la distanţă, dar acum VAR-ul şi-a făcut datoria. Noroc cu liniile de ofsaid care au văzut că Antal era în afara jocului.

Petrolul – CS Mioveni 0-0 şi ploieştenii scapă neînvinşi şi după această etapă după antijocul din meciul cu FCU Craiova. Momentan, prahovenii sunt pe 4, cu 11 puncte, în timp ce Mioveniul e ultima în Superliga, cu doar 2 puncte.

Petrolul – CS Mioveni, echipe de start:

PETROLUL: Vâlceanu – Meijers, Tamaș, Huja – Pashov, Țicu – Grozav, Seto, Jair, Bratu – Ivanovski
REZERVE: Moroz, Cebotaru, Velisar, Cioiu, Borța, Irobiso, Dumitriu, Tucaliuc, Măzărache
ANTRENOR: Nicolae Constantin

CS MIOVENI: Popescu – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Șerbănică, Pop, Lixandru – Blănaru, Buziuc, Antal
REZERVE: Croitoru, Iacob, Trif, Panait, Rădescu, Coșereanu, Burnea, Dumitru
ANTRENOR: Flavius Stoican

Stadion: Ilie Oană (Ploieşti)
Arbitru: Flueran Viorel Nicusor (Craiova) / A1: Mitruţi Daniel (Craiova), A2: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea) / Arbitru VAR: Colţescu Sebastian (Bucureşti), Arbitru AVAR: Bârleanu Vlad (Bucureşti)

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed