Liverpool rescrie istoria în Premier League! Record uriaş pentru cormoranii lui Klopp. Şi-au distrus adversarul

Liverpool rescrie istoria în Premier League! Record uriaş pentru cormoranii lui Jurgen Klopp. Şi-au distrus adversarul din ultima etapă de campionat. The Reds s-au distrat cu nou-promovata, Bournemouth căreia i-au administrat un incredibil 9-0.

Liverpool a fost de neoprit. După un start fals, cu 2 puncte câştigate în 3 etape, trupa de pe Anfield s-a distrat în această după-amiază.

Liverpool rescrie istoria în Premier League!

Liverpool – Bournemouth 9-0, cea mai mare diferenţă de scor dintre două echipe în era Premier League. Ultima dată când Liverpool a mai bătut cu un asemenea scor se întâmpla în 1989. Atunci, cormoranii s-a impus cu acelaşi scor în faţa celor de la Crystal Palace.

La pauză, tabela arăta 5-0 în favoarea trupei lui Klopp, premieră în istoria clubului! Ce a urmat este, de asemenea, uluitor. Diaz a deschis balul în minutul 3, iar peste doar 4 minute Eliott a facut 2-0. Arnold l-a executat și el pe Travers cu o „rachetă” de la distanță. Recitalul a continuat cu golul lui Firmino, iar cel mai bun fundaş central din lume, Van Dijk a încheiat prima parte, 5-0.

Mempham și-a introdus mingea în propria poartă în minutul 46. Firmino a reușit „dubla” în minutul 62, când a „înțepat” balonul în plasă din câțiva metri. Fabio Carvalho și Luis Diaz (’85) au stabilit scorul final într-o partidă care intră direct în istoria Premier League!

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed