Din euforia visului european, la liga verde de acasă! FCSB e pe loc de play-out și nu are voie să facă pas greșit cu Hermannstadt : `Prioritatea noastră e campionatului`!

FCSB nu are prea mult ca să sărbătorească întoarcerea după 5 ani în grupele europene. Mâine o întâlnește FC Hermannstadt de la ora 21:30, într-un meci contând pentru etapa a 7-a a Ligii 1.

Vicecampioana nu stă prea bine în campionat. Ocupă doar locul 13 în acest moment, adică loc de play-out, iar Nicolae Dică le-a reamintit jucătorilor că obiectivul echipei să câștigare titlul în acest sezon.

”Ne așteaptă un meci greu, întâlnim o nou-promovată care a început bine campionatul, i-am urmărit și în Liga 2, au rămas în mare cu jucătorii de atunci.

E o echipa care mie îmi place și trebuie să ne așteptăm la un joc foarte greu. Joacă un fotbal bun, a creat multe probleme adversarilor și a făcut și puncte în acest start de campionat.

Trebuie să fim conștienți că avem că obiectiv câștigarea campionatului. Acum, prioritatea noastră este campionatul. Pentru asta trebuie să muncim zilnic și să dăm totul.

A trecut, a fost seară respectivă în care ne-am bucurat cu toții, și de vineri a trebuit să începem meciul cu Sibiu. Nici n-avem timp să ne bucurăm, pentru că imediat urmează alt joc, trebuie să fim concentrați.

Suntem un club mare, jucăm în 3 zile și jucătorii trebuie să știe lucrul acesta. Când s-au transferat aici, știau la ce să se aștepte”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Hermannstadt.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Probleme mari pentru Gică Hagi! Jucătorii pe care nu îi poate folosi în următorul meci. Mesaj pentru Denis Alibec

Gică Hagi încearcă să găsească cele mai bune soluții...

Bombă în Moldova! Poli Iaşi a produs surpriza. Prima înfrângere pentru elevii lui Ioan Ovidiu Sabău

Bombă în Moldova. Liderul U Cluj a pierdut meciul...

Tragedie cumplită în fotbal! S-a stins din viaţă la doar 46 de ani. Cauza morţii, învăluită în mister

Tragedie cumplită în fotbal. Fabian Caballero, fostul jucător al...

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de omul lui Răzvan Burleanu. Meci crucial pentru cei de la FCSB

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de omul...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed