Avertismentul lui Eugen Neagoe, după primul meci ca antrenor al lui U. Cluj: `Promit asta, dacă nu, eu o să părăsesc corabia!`

Eugen Neagoe a debutat cu o remiză în deplasare pe banca Universității Cluj. A avut la dispoziție o zi ca să pregătească partida cu Voluntari, echipă care a fost cât pe ce să prindă podiumul sezonul trecut în play-off.

„Cred că am făcut o primă repriză destul de bună, am controlat jocul în multe momente. Dacă eram mai atenți, puteam să marcăm, cu toate că nu am avut multe ocazii, dar dacă eram mai atenti la ultima pasă, puteam să dăm gol.

În repriza a doua am aut mai multe situații periculoase, puteam să marcăm 2-3 goluri dacă eram mai atenți. Chiar vorbeam cu Ely și cu Chipciu, ambii puteau să marcheze și câte două goluri dacă erau mai inspirați.

Dar tot în repriza a doua am avut și 15-20 de minute modeste, am început foarte slab repriza, ne-au presat, am făcut greșeli, bine că nu am primit gol. După aceea, iarăși cred că am avut momentele cele mai periculoase.

Până la urmă, sunt mulțumit, a fost un joc echilibrat. Ne-am dorit să câștigăm, ați văzut că l-am introdus pe Bic, ce repede a venit, chiar în alergare a venit să intre.

Băieții merită felicitări, au făcut un efort fantastic, nu am jucat exact ceea ce ne-am dorit. Nu aș vrea să mai avem așa multe emoții când mingea e la adversar, dar cred că avem potențial”, a spus Neagoe, după meci.

Noul antrenor al ”șepcilor roșii” a fost primit bine de ultrași, cărora le-a făcut o primisiune. „Mulțumesc suporterilor, îi așteptăm și în Giulești, avem mare nevoie de ei, U Cluj e foarte iubită, iar când suporterii sunt cu noi, suntem foarte puternici.

Eu o să fac tot ce depinde de mine să rămânem în prima ligă, iar anul viitor pot să promit că vom fi în play-off. Pentru că dacă nu vom fi, eu o să părăsesc corabia”, a spus Neagoe, care a experimentat pentru prima dată VAR-ul.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Probleme mari pentru Gică Hagi! Jucătorii pe care nu îi poate folosi în următorul meci. Mesaj pentru Denis Alibec

Gică Hagi încearcă să găsească cele mai bune soluții...

Bombă în Moldova! Poli Iaşi a produs surpriza. Prima înfrângere pentru elevii lui Ioan Ovidiu Sabău

Bombă în Moldova. Liderul U Cluj a pierdut meciul...

Tragedie cumplită în fotbal! S-a stins din viaţă la doar 46 de ani. Cauza morţii, învăluită în mister

Tragedie cumplită în fotbal. Fabian Caballero, fostul jucător al...

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de omul lui Răzvan Burleanu. Meci crucial pentru cei de la FCSB

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de omul...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed