Oliver Khan, acuzat că a râs de Barcelona când a picat în grupă cu Bayern! Legendarul portar al nemților a explicat

Bayern Munchen și Barcelona se vor bate într-o grupă de foc în UEFA Champions League., din care mai fac parte Inter Milano și Viktoria Plzen.

Dar în clipa în care s-a tras la sorți și s-a aflat că Barca și Bayern sunt în aceeași grupă, pe reprezentatul bavarezilor, legendarul portar al naționalei Germaniei Oliver Khan, l-a apucat râsul.

Președintele lui Bayern a lămurit că nu a râs efectiv de Barcelona și a explicat ce anume i-a provocat reacția de moment! Faptul că în această vară au tot fost discuții cu Barca și că spaniolii le-au cumpărat pe cel mai bun om, golgheterul Lewandowski.

”Această interpretare a venit de nicăieri. Robert Lewandowski ne-a lăsat pentru FC Barcelona în urmă cu câteva săptămâni, acum tragerea la sorți ne aduce din nou împreună în grupe Champions League. Am zâmbit pentru că este o raritate în fotbal.

Am un respect imens pentru Robert și pentru Barcelona. Aceste meciuri vor fi o sărbătoare pentru suporterii ambelor echipe și pentru fanii fotbalului în general”, a declarat Oliver Kahn, citat de Marca.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed