Reacția bizară a antrenorului Slaviei, după ce a aflat că a picat în grupa CFR-ului: `Ne pare rău că nu e o echipă interesantă pentru fani, cineva cu nume mare`!

CFR Cluj a prins grupa G din Conference League, acolo unde le va avea ca adversare pe Slavia Praga, Sivasspor (Turcia) și Ballkani (Kosovo).

Jindrich Trpisovsky (46 de ani), antrenorul Slaviei Praga, a comentat tragerea la sorți. Și a avut o reacție ușor nepotrivită la adresa celorlalte echipe.

„O luăm ca atare. Ne pare rău că nu există o echipă care să fie interesantă pentru fani, cineva cu un nume mare. Dar ei au venit să ne susțină în preliminarii, așa că eu cred că ne vor impulsiona să trecem de grupă”, a spus Jindřich Trpišovský, pentru site-ul oficial al Slaviei Praga, citat de gsp.ro.

Antrenorul și-a amintit că a mai jucat cu campioana României în play-off-ul Champions League din 2019. Și a câștigat ambele manșe cu scorul de 1-0.

„Au același antrenor și mulți dintre aceiași jucători, cunoaștem mediul de acolo, știm în ce ne băgăm. Își mențin în continuare performanța, au câștigat din nou titlul cu o diferență mare. Amintirile de la ultimul meci sunt plăcute, antrenorul și mediul au fost plăcute, dar, așa cum am spus, preferăm echipele cu care nu am mai jucat.

Este un minus, dar pe de altă parte avem amintiri frumoase și știm ce ne așteaptă”, a mai declarat antrenorul Slaviei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed