Îndemnul lui Hagi înaintea ”triplei de foc” pentru Farul – meciuri cu CFR, FCSB și CSU Craiova: `Trebuie să ridicăm și noi standardul!`

Farul e lider în Superligă, dar pentru echipa lui Gică Hagi urmează un program infernal: în weekend merge în deplasare la campioana CFR Cluj, miercuri o primește acasă la Ovidiu pe vicecampioana FCSB și va încheia cu Craiova lui Rădoi. Hagi e convins că asta e provocarea maximă în campionat pentru jucătorii lui.

”Avem o săptămână în care întâlnim echipele care au jucat în Europa (n.r. – CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova), deci e o săptămână europeană. E o mare provocare pentru noi, susținem teste importante. Cred că suntem pregătiți. Ne dorim să ne autodepășim și să facem meciuri foarte bune, pentru că adversarele au un nivel ridicat.

Trebuie să ridicăm și noi standardul. Să fim noi, să ne facem jocul și să ne impunem, producând rezultate. Jucăm din trei în trei zile și vom folosi tot lotul în acest partide.
Mai sunt indisponibili Benzar și Morar, care nu sunt 100%.

Ceilalți, o să ne gândim cine va merge la Cluj și cine va rămâne acasă, fiindcă avem meciuri la trei zile. Suntem pregătiți, într-un moment bun, dar trebuie să fim conștienți că ne așteaptă trei partide foarte grele, unde trebuie să jucăm foarte bine atât ofensiv cât și defensiv.”, a declarat Gheorghe Hagi, la conferința de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Probleme mari pentru Gică Hagi! Jucătorii pe care nu îi poate folosi în următorul meci. Mesaj pentru Denis Alibec

Gică Hagi încearcă să găsească cele mai bune soluții...

Bombă în Moldova! Poli Iaşi a produs surpriza. Prima înfrângere pentru elevii lui Ioan Ovidiu Sabău

Bombă în Moldova. Liderul U Cluj a pierdut meciul...

Tragedie cumplită în fotbal! S-a stins din viaţă la doar 46 de ani. Cauza morţii, învăluită în mister

Tragedie cumplită în fotbal. Fabian Caballero, fostul jucător al...

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de omul lui Răzvan Burleanu. Meci crucial pentru cei de la FCSB

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de omul...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed