Gigi Becali revine pe stadion la meciurile din grupele Conference League: `Nu mi-e frică de nicio echipă, merg ca la teatru!`

La scurt timp după euforia calificării în grupe după cinci ai de secetă, FCSB și-a aflat astăzi adversarele din Conference League: West Ham, Anderlecht și Silkeborg IF.

Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a intrat în direct la tv. „MM a zis înainte de tragere că le vrea pe West Ham și Anderlecht, și astea au fost primele două. Ca valoare, nu mi-e teamă de nicio echipă, merg ca la teatru la partide.

Important e că am câștigat 6-7 milioane de euro și că sunt în grupe, asta e important. Mai bine de atât ce vrei?”, a declarat Gigi Becali în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Becali a explicat și ce anume s-a întâmplat de s-a schimbat radical, după ce în urmă cu câteva săptămâni anunța furibund că se va retrage din fotbal și va vinde echipa la bucată.

„În ce situație am spus? Eram amărât, aveam la ora aia 3 milioane minus banii lui Tănase, încă un milion de euro salariul lui Tănase, încă 6-7 milioane am acum în plus, deci e diferență de 10 milioane.

Discutăm altfel cu 10 milioane în buzunar. Nemanipulând banii, nu vă dați seama ce înseamnă un milion de euro. Voi vorbiți, dar când e vorba că trebuie să-i dai, hahahaha, e gravă treaba. Mi-a ajutat Dumnezeu. Problema e că Dumnezeu nu-ți dă banii să-i arunci la fotbal.

Tot timpul am avut bani, dar am fost cu capul pe umeri. Am luat măsuri, am făcut economii, am tăiat, am făcut, v-am spus că nu trebuie să-ți înghețe picioarele. În Champions League iei mai mult de 30 de milioane”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Probleme mari pentru Gică Hagi! Jucătorii pe care nu îi poate folosi în următorul meci. Mesaj pentru Denis Alibec

Gică Hagi încearcă să găsească cele mai bune soluții...

Bombă în Moldova! Poli Iaşi a produs surpriza. Prima înfrângere pentru elevii lui Ioan Ovidiu Sabău

Bombă în Moldova. Liderul U Cluj a pierdut meciul...

Tragedie cumplită în fotbal! S-a stins din viaţă la doar 46 de ani. Cauza morţii, învăluită în mister

Tragedie cumplită în fotbal. Fabian Caballero, fostul jucător al...

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de omul lui Răzvan Burleanu. Meci crucial pentru cei de la FCSB

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de omul...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed