Nicolae Dică primeşte întăriri pentru titlu! Jucătorul pe care Gigi Becali îl va aduce la echipă: ‘Își cumpără singur contractul’

Nicolae Dică primeşte întăriri pentru titlu! S-a aflat cine este jucătorul pe care Gigi Becali îl va aduce la echipă. Antrenorul vicecampioanei a spus că îşi mai doreşte un fundaş central şi un atacant, iar latifundiarul din Pipera s-a conformat.

Imediat după calificarea celor de la FCSB în grupele Conference League, Gigi Becali anunță că va mai face transferuri la echipă.

Nicolae Dică primeşte întăriri pentru titlu!

Kevin Boli este cap de listă la FCSB, după calificarea echipei în grupele Conference League. Abia a ajuns la FC Botoșani, dar Gigi Becali are un plan pentru a reuși transferul.

„Pe Boli îl știu, eu i-am facut contractul, acum să fie liber. Oricând poate fi luat, nu i-au pus clauză, nimic. Ca să pot să-l iau. Și îl voi lua. Păi, dacă n-are nicio clauză? Îi plătesc salariul primit, își cumpără singur contractul.

Are peste 28 de ani și nu are clauză de reziliere. El poate pleca si plătește la club restul contractului. Dacă are doi ani vechime, nu e nicio problemă. Dacă nu, e suspendat 12 etape și apoi joacă.”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Kevin Boli a evoluat în România la Viitorul și CFR Cluj. Ăn urmă cu doi ani, gruparea din Gruia l-a vândut la Samsunspor, dar a revenit în Superliga în această vară și a semnat cu FC Botoșani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed