Craiova lui Rădoi, adio Europa! Oltenii au fost aproape, dar au fost `trădați` de oamenii de bază la loteria penalty-urilor!

Deja se punea întrebarea: după o săptămână de miere cu noul antrenor, să vină și una de fiere la Universitatea Craiova? Nu că n-ar fi ajuns la poartă, nu că n-ar fi bifat elevii lui Mirel Rădoi acțiuni coerente în Israel.

În fața a 13.421 de spectatori, fani ai lui Hapoel, elevii lui Rădoi nu s-au simțit totuși în apele lor. Gazdele le-au cam ascuns mingea în prima parte, iar Mirel a fost ca un leu în cușcă. Nu prea i-a convenit că Hapoel a dictat ritmul, deși lui Bairam, Ivan sau Koljic tactica le-a venit mănușă.

Însă fotbalul se joacă pe goluri. Și dacă nu le-am văzut în timpul regulamentar de joc, am avut parte de ele abia în prelungiri. În prima repriză de prelungiri. Mai întâi Rogulic a deschis scorul pentru Craiova, dintr-o superexecuție. Dar nu au apucat să proceseze bucuria oltenii, că s-au trezit egalați la faza următoare de Hemed.

Gazdele au atacat ca la Rovine, iar prelungirile prelungirilor i-au găsit pe oamenii lui Rădoi, înghesuiți, bombardați ca la război, dar cu un braz portar Lazar.

Care a intrat în focuri și la loviturile de departajare. O loterie din care a ieșit câștigătoare echipa care n-a ratat nimic, adică Hapoel. Rădoi a fost ”trădat” chiar de cei mai siguri executanți, Andrei Ivan și Bancu. Iar seara luminoasă s-a încheiat amar pentru România.

Hapoel Beer Sheva: Glazer – Tibi, Abu Abaid, Miguel Vitor, Helder Lopes – Bareiro, Yosefi, Elias – Safuri, Selmani, Ansah
Rezerve: Harush, Keltjens, Shechter, Micha, Jehezkel, Madmon, Hemed, Tzadik, Andre Martins, Dadia, Hatuel, Suleymanov
Antrenor: Elyaniv Barda

CSU Craiova: Lazar – Martic, Raul Silva, Screciu – Hanca, Crețu, Mateiu, Bancu – Baiaram, Koljic, Ivan
Rezerve: Rusu, Popescu, Vătăjelu, Cîmpanu, Nistor, Rivaldinho, Vlădoiu, Markovic, Căpățînă, Roguljic, Găman, Vînă
Antrenor: Mirel Rădoi

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed