Cine televizează partida Hapoel Beer-Sheva – CS Universitatea Craiova? A ieșit scandal-monstru, oltenii fac acuzații de înșelăciune cu drepturile TV!

Universitatea Craiova are meci important în Israel, acolo unde șansele de calificare în grupele Conference League pornesc de la 1-1, cât a fost în partida tur de la Severin.

Fanii olteni au așteptat cu sufletul la gură să afle pe ce post TV vor vedea meciul cu Hapoel Beer-Sheva, însă se pare că nici măcar pe Facebook nu este posibil.

”Din păcate, pare că în acest moment avem de a face cu o înșelăciune de proporţii în ceea ce privește tranzacționarea drepturilor TV pentru meciul din Israel al Universităţii Craiova, în sensul în care clubul Hapoel Beer-Sheva a cedat drepturile către o firmă din Germania. Aceasta, la rândul ei, le-a dat către o altă firmă, care, mai departe, nu știm ce a făcut cu ele.

Cu toate insistențele oficialilor noștri, nu reușim să aflăm de ce, până la ora aceasta, meciul nu se transmite în România, în condițiile în care meciul tur, deși nu a avut acordul clubului nostru, a fost transmis în Israel.

Nu este exclus, însă, ca cineva să fi vândut drepturile de transmitere a meciului fără a le deține. În acest moment, Universitatea Craiova a înaintat o ofertă către clubul gazdă pentru a transmite meciul cel puțin pe pagina de Facebook, însă ne lovim, în continuare, de refuzul acestuia.

Ni s-a transmis că drepturile de televiziune au fost cedate în România. Pe această cale, solicităm celor care le-au achiziţionat să permită difuzarea acestui meci deosebit de important suporterii Ştiinţei.”, este anunțul oficial făcut de club.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed