Adrian Mutu îl laudă pe Bergodi! Briliantul, în faţa unui examen uriaş. Ce îl sperie pe antrenorul Rapidului

Adrian Mutu îl laudă pe Bergodi! Briliantul se află în faţa unui examen uriaş. Sepsi – Rapid e sâmbătă seara, de la ora 21.45. După ce a trecut cu greu peste înfrângerea în faţa Petrolului, Mutu a dezvăluit ce îl sperie înaintea meciului de la Sfântu Gheorghe.

Rapidul lui Mutu s-a încurcat în startul sezonului în faţa echipelor care s-au apărat supranumeric. Speră să nu o păţească şi în deplasarea de pe terenul echipei lui Bergodi.

Adrian Mutu îl laudă pe Bergodi!

Adrian Mutu şi echipa sa vor fi însoţiţi de doar 400 de suporteri în Covasna. Sepsi le-a oferit, conform regulamentului, 5% din capacitatea tribunelor, care este de 8.170 locuri.

Meciul va fi unul special. Bergodi a fost în sezonul trecut în vizorul Rapidului după ce a fost dat afară Mihai Iosif. Era sub contract, iar apoi Mutu a ajuns în Giuleşti.

„Cred că în sezonul acesta avem mulți antrenori buni, cred că se vede că e un sezon mai greu decât în anii precedenți, cu echipe care pot să surprindă și să scoată puncte contra unei echipe ca CFR-ul, care e campioană de 5 ani încoace.

Nu știu ce să spun de Bergodi, am jucat împotriva lui o dată, atunci am avut eu câștig de cauză. E un antrenor foarte bun, o demonstrează și la Sepsi. E o echipă care joacă bine, e puternică și cu o organizare defensivă bună”, a declarat Adrian Mutu la conferinţa de presă dinaintea meciului.

Mutu recunoaşte că va avea o deplasare grea. „Un meci extrem de dificil, impotriva unei echipe bune, cu pretenții și care își dorește play-off-ul. Deci ne așteaptă un meci complicat, sperăm să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor și să îl câștigăm.

Nu știu cum pare din partea dumneavoastră (n.r. că Rapid s-ar descurca bine împotriva echipelor bine cotate), dar eu îmi doresc ca noi să câștigăm fiecare meci, ca echipa să știe să joace atât împotriva echipelor puternice, dar mai ales împotriva celor mai slab cotate decât noi, pentru că punctele sunt importante indiferent de adversar.

Probabil va fi și lume la meci, ne așteaptă un meci cu atmosferă frumoasă, pe un stadion frumos și cu o echipă pe măsură, deci abia aștept. Important pentru noi e să vedem în ce punct ne aflăm. Chiar dacă trecem printr-o perioadă bună, avem nevoie de validare”, a mai spus Mutu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed