Avertisment dur pentru cei de la FCSB! Echipa lui Gigi Becali poate pierde totul: ‘Haideți să fim mai precauți!’

Avertisment dur pentru cei de la FCSB! Echipa lui Gigi Becali poate pierde totul în această seară. Fostul mare portar, Helmut Duckadam le transmite un mesaj dur jucătorilor, dar şi antrenorului Nicolae Dică.

FCSB trebuie să fie mai precaută înaintea returului cu norvegienii. Scorul din prima manşă trebuie să îi ţină în gardă.

Avertisment dur pentru cei de la FCSB!

Viking – FCSB porneşte de la 2-1 pentru norvegieni, în ciuda faptului că toată lumea o vede pe vicecampioană favorită la calificare. Duckadam consideră că FCSB va avea o misiunea foarte dificilă şi că băieţii lui Dică vor fi nevoiți să se apere foarte bine și să aibă multă răbdare.

”Ar trebui să fie prudenți. Au la dispoziție 90 de minute să marcheze și să meargă, eventual, și în prelungiri. Important este să nu atace haotic, să se năpustească asupra adversarului pentru că s-ar putea să aibă surprize.

Am văzut multă lume foarte optimistă, ’chiar dacă am pierdut acasă, ne calificăm sigur’. Haideți să fim mai precauți în toată treaba asta. Chiar dacă FCSB este mai bună din punct de vedere al valorii, într-un asemenea meci intervin și emoțiile, intervine și precipitarea. Dacă vom lua gol, va fi o problemă.

Dacă se vor baza pe fazele fixe, probabil îl vor folosi pe Miculescu vârf, fiind mai bun la jocul aerian. E o problemă cu un singur mijlocaș la acoperire”, a declarat Helmut Duckadam, conform Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed