Dan Petrescu şi-a molipsit jucătorii! Anunţul lui Burcă înaintea returului cu Maribor: ‘Este cea mai bună’

Dan Petrescu şi-a molipsit jucătorii! Anunţul lui Andrei Burcă înaintea returului cu Maribor din play-off-ul Conference League. Fundaşul echipei din Gruia este precaut, deşi echipa sa este favorită certă după 0-0 în deplasare.

Dan Petrescu este cunoscut ca un antrenor extrem de precaut care îşi laudă absolut toţi adversarii. Acum, a venit şi rândul jucătorilor de la CFR Cluj să facă la fel.

Dan Petrescu şi-a molipsit jucătorii!

CFR Cluj – Maribor este meciul care îi poate duce pe băieţii lui Dan Petrescu în grupele Conference League. A fost 0-0 în tur, dar Burcă se teme de sloveni. Sau cel puţin asta spune.

”Este o partidă importantă, cred că cea mai importantă partidă din acest an. O să fie un meci dificil, i-am simţit în tur. Consider că am făcut o partidă bună, am avut o atitudine bună, păcat că nu am fructificat ocaziile pe care le-am avut, pentru că am făcut un presing bun şi am ştiut să ne apărăm.

Este campioana Sloveniei, trebuie să o respectăm. Eu gândesc aşa, orice echipă care este campioană într-o ţară este cea mai bună, are altă mentalitate, e altceva să fii campioană faţă de locurile 2-3-4. Noi trebuie să fim focusaţi şi să intrăm foarte bine în meci”, a spus Andrei Burcă, la conferința de presă.

Burcă nu s-a oprit aici. ”Maribor e o echipă bună, tânără, care joacă un fotbal plăcut, dar totul depinde de noi, cel mai important e ce facem noi mâine, trebuie să ieşim învingători de pe teren, e important pentru noi şi pentru club”, a adăugat internaţionalul român.

NK Maribor e ciuca bătăilor, dar Burcă tot e speriat. ”Când treci printr-o lipsă de rezultate atunci îţi dai viaţa pe teren şi vrei să demonstrezi şi mai mult că nu aceasta este adevărata ta valoare.

Orice echipă îşi doreşte să joace în Europa, sunt bani, e o altă expunere”, a subliniat Andrei Burcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed