Genial! Croitoru nu știe de ultimatum, dar știe ce poate urma după ce Mititelu a anunțat că îl susține: `Dacă ne uităm în istorie, atunci când erau mai susținuți antrenorii, atunci se schimbau!`

Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul celor de la U Craiova 1948, n-a digerat prea bine ultimele rezultate. Oltenii au făcut show și a fost festival de ratări, cel puțin cu Petrolul, însă mingea n-a vrut să intre-n poartă, iar FCU a mai bifat încă o înfrângere.

Nici patronul Adrian Mititelu nu s-a împăcat prea bine cu situația, însă l-a asigurat pe Croitoru că nu este în pericol, chiar dacă pierde, atâta timp cât echipa face spectacol pe teren.

Și totuși cu imprevizibilul Mititelu nu se știe niciodată. Presa ar fi vorbit ceva despre un ultimatum pentru meciul următor. U Craiova 1948 o va întâlni pe UTA la Arad, vineri, 26 august, de la ora 21:30, într-o partidă din etapa a 7-a din Liga 1.

”Eu citesc presa, sunt la zi, dar n-am citit despre un ultimatum. Ultimatum nu poate să existe, că nu suntem la execuție. E un joc de fotbal. Eu n-am teamă de nimeni și nimic. Nu știu ce se speculează în presă, eu o citesc zi de zi pentru că face parte din viața noastră. N-am văzut așa ceva, chiar deloc.

Eu am un obiectiv clar ca la sfârșitul anului să duc echipa în play-off. Nu e nimic câștigat sau pierdut. Dacă domnul Mititelu a spus clar că mă susține…
dacă ne uităm în istorie, atunci când erau mai susținuți antrenorii, atunci se schimbau.

Orice e posibil în fotbal. Nu mă deranjează ce apare în presă, dar acest articol nu l-am văzut. Chiar dacă a apărut, nu m-a speriat cu nimic”, a declarat Marius Croitoru la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed