FCSB să-și pună pofta-n cui! Fundașul central ochit de vicecampioană nu e de vânzare: `Dacă ești în fotbalul românesc, n-are cum să nu te intereseze! Dar nu-l dau acum!`

Doar doi din cei trei fundași aduși de FCSB în vară au fost pe placul lui Gigi Becali. Joyskim Dawa și Jooans Tamm și-au betonat pozițiile, momentan, în timp ce Rachid Bouhenna, accidentat, așteaptă până la noi ordine.

Mihai Stoica și Nicolae Dică i-au pus o vorbă pe lângă patron, însă Becali are ultimul cuvânt. S-a supărat rău pe Bouhenna și l-a amenințat că-l pune pe liber.

Între timp, FCSB continuă să caute întăriri. Ar fi pus ochii pe Victor Dican (21 de ani), de la FC Botoșani, potrivit sport.ro. Cumpărat în ianuarie cu 100.000 de euro de la Universitatea Cluj, Dican este pe gustul patronului Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, care nu are niciun gând să-l vândă acum.

„Nu a fost nicio discuție Dican. Dacă ești în fotbalul românesc, nu are cum să nu te intereseze Dican. E unul dintre cei mai buni fundași. Dar nu-l vând acum!
El trebuie să mai joace 20-30 de meciuri la Botoșani. După aceea ar putea să plece și ar putea juca oriunde”, a spus Valeriu Iftime pentru Gazeta Sporturilor.

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed