Dan Petrescu, detalii de ultimă oră! Anunţul dinaintea returului cu Maribor. Care este situaţia lui Debejuh

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, vine cu detalii de ultimă oră! Este un anunţ extrem de important înaintea returului cu Maribor, din play-off-ul Conference League. S-a aflat car este situaţia lui Debejuh.

Dan Petrescu nu se va putea baza în următoarele trei luni pe Gabriel Debeljuh, accidentat grav în meciul cu Soligorsk din turul 3 al Conference League.

Dan Petrescu, detalii de ultimă oră!

Vin veşti bune pentru Dan Petrescu. Atacantul nu va sta 6 luni, ci doar 3 luni, după accidentarea care a survenit pe data de 11 august 2022. „Ce ştiţi voi, ştiu şi eu. Mi s-a spus că trei luni … Posibil ca în acest an să nu mai joace, poate la final. Ar fi foarte bine pentru că avem nevoie de el cât mai repede pe teren. Sperăm să nu fie şase luni, cum am zis eu după meci.

Eu mi-aş dori jucători mereu, dar să vedem dacă putem. Şi în atac mi-aş dori. Dar trebuie să luăm jucători care să aibă impact rapid în meciurile din cupele europene, să fie pregătit şi să nu fi jucat la altă echipă din Europa.

Că jucători am mai găsit eu, dar au jucat în Europa şi nu mai au voie să joace la altă echipă. Orice este posibil până la finalul perioadei de transferuri”, a spus Dan Petrescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed