Gigi Becali ‘sparge banca’! Dezvăluiri incredibile despre bugetul celor de la FCSB. Câţi bani vor ajunge la club

Gigi Becali ‘sparge banca’! Sunt dezvăluiri absolut incredibile ale latifundiarului din Pipera despre bugetul celor de la FCSB. S-a aflat câţi bani vor ajunge la club în această toamnă. Mai mult, Becali spune că nu vor fi probleme chiar dacă echipa nu se va califica în grupele Conference League.

Gigi Becali nu se teme de faliment la FCSB. Are venituri sigure chiar dacă echipa ratează grupele Conference League.

Gigi Becali ‘sparge banca’!

Totuşi, Gigi Becali este convins că echipa sa se va califica în grupe după Viking – FCSB, returul play-off-ului. Clubul are bugetul asigurat, plus că sunt șanse ca și Darius Olaru și Ștefan Târnovanu să fie vânduți în viitorul apropiat.

”Sunt consecvent. Nu concep ca banii mei să ajungă la fotbal. Dar, dacă l-am vândut pre Tănase, cu 3 milioane de euro, am scăpat și de salariul lui pe ultimii doi ani de contract, un milioan, poate mai mult de un milion.

Mai iau două milioane după ce l-am vândut pe Moruțan, plus 1,5 milioane de euro de la Betano (n.r. – sponsorul principal), atunci nu mai cheltui de la mine, deci nu mă retrag, am bugetul asigurat”, a spus Becali, la sptfm.ro.

Milionarul este convins că echipa sa va întoarce rezultatul din tur, 1-2, şi o va elimina pe Viking. ”Iar din Conference League mai luăm 6 milioane de euro, pentru că vom fi sigur acolo. Vă garantez! Nu au cum să ne elimine”, a mai spus Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed