Scandal uriaş după conflictul dintre Hagi şi Nedelcu! A dat de pământ cu jucătorul Farului: ‘Se duce în cap!’

Scandal uriaş după conflictul dintre Gică Hagi şi Dragoş Nedelcu! Fostul portar, Florin Prunea, a dat de pământ cu jucătorul Farului. Prunea spune că Nedelcu şi-ar putea rata cariera din cauza atitudinii sale.

Scandalul dintre Hagi şi Nedelcu trece la un alt nivel. Florin Prunea s-a dezlănţuit pur şi simplu la adresa fostului jucător de la FCSB.

Scandal uriaş după conflictul dintre Hagi şi Nedelcu!

Farul e lider în Superliga după 2-1 cu FC Voluntari, dar nu e linişte la echipa constănţeană. Bucuria a fost umbrită de conflictul dintre Dragoș Nedelcu și Gică Hagi din momentul înlocuirii mijlocașului.

Hagi i-a întins mâna jucătorului, vizibil supărat de situație, care într-un final a decis să-l salute pe tehnicianul său. „Nu avea voie să facă așa ceva! Mai mult îl văd prin ziarele de petreceri, cluburi. Putea să facă mai mult! Viața lui mondenă pare mai importantă decât cea sportivă, iar asta nu este în regulă. Scăderea este vizibilă. Se duce în cap! Gică nu pune la suflet, a vorbit cu el, va rezolva între patru ochi. Am avut și eu un caz: Grahovac cu Neagoe. Am fost la mijloc! Am gestionat-o prin dialog, asta rezolvă. Așa e și cu un copil”, a spus Florin Prunea, conform prosport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed