Steaua Armatei a suferit o înfrângere zdrobitoare cu Csikszereda! Fanii au fost puțini, dar răi: au scandat lozinci xenofobe, au întrerupt meciul și s-au războit cu conducerea!

Puțini spectatori, dar – așa cum ziceam – răi. Steaua Armatei a fost părăsită de suporteri, doar 800 s-au prezentat la meciul cu AFK Csikszereda.

Și nu prea au părut interesați de ceea ce se întâmpla pe gazon. Acolo unde elevii lui Daniel Oprița au fost subordonați categoric Csikszereda.

Ultrașii steliști au fost mai concentrați să strige lozinci xenofobe, mai ales în prima repriză, așa cum a anunțat gsp.ro.

„Afară cu ungurii din țară!”, au strigat fanii și după pauză, chiar dacă crainicul le-a transmis, prin intermediul stației de amnplificare, că meciul va fi întrerupt dacă ei nu se opresc. Ceea ce s-a și întâmplat în minutul 71, partida fiind reluată după 2 minute!

După ce au terminat cu dușmanii din Miercurea Ciuc, Peluza Sud s-a orientat către conducerea care nu s-a ocupat ca echipa să aibă drept de promovare. A afișat un banner pe care scria „Club – bifat, Minister – bifat, La voi acasă – desenul unei clepsidre (n.r. semnificând că acea destinație urmează”) și l-a înjurat pe comandantul Bichir.

Asta în timp ce pe gazon, Csikszereda a demolat-o pe Steaua. Au marcat Gál-Andrezly în minutul 15, Jebari a mărit avantajul în minutul 45+2, a ridicat scorul în minutul 56, în timp ce Richárd Jelena a închis tabela în minutul 85.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed