Vestea momentului pentru fanii lui Dinamo! A ajuns, de urgenţă, la echipă. Mutarea, confirmată oficial

Este vestea momentului pentru fanii lui Dinamo! A ajuns, de urgenţă, la echipă. Mutarea a fost deja confirmată oficial după un start de sezon groaznic. Echipa din Ştefan cel Mare are doar 3 puncte după trei etape în liga a doua.

Dinamo speră să-şi revină şi a adus, de urgenţă, un portar. Este vorba despre bosniacul de 23 de ani, Filip Dujmovic.

Vestea momentului pentru fanii lui Dinamo!

Filip Dujmovic a fost transferat din postura de jucător liber de contract. Acesta are un meci în naționala de tineret a Bosniei şi și-a reziliat în urmă cu o săptămână contractul cu sârbii de la Radnicki. Acolo evoluase în două meciuri în startul sezonului, unul dintre acestea în Conference League.

De-a lungul carierei, Filip Dujmovic a fost legitimat la Zeljeznicar U19 (Bosnia), Adana Demir U21 (Turcia), Spartak Subotica (Serbia), Mladost Kakanj (Bosnia) și FK Radnicki (Serbia). A strâns 56 de partide în prima ligă a Serbiei.

Chiar administratorul special Vlad Iacob a anunțat mutarea, pe paginile de Facebook și Instagram ale clubului.

„Component al loturilor naționale de juniori și U21 ale Bosniei, Filip Dujmović a evoluat ultima oară în prima ligă a campionatului din Serbia, la FK Radnicki. Filip Dujmović a apărat ultimul meci oficial luna trecută, pe 31 iulie, în partida FK Radnicki vs Backa Topola, în etapa a patra a campionatului din Serbia.

Zeljeznicar U19 (Bosnia), Adana Demir U21 (Turcia), Spartak Subotica (Serbia), Mladost Kakanj (Bosnia) și FK Radnicki (Serbia) sunt echipele din cariera noului portar dinamovist. 56 de meciuri are Filip Dujmović în prima ligă a campionatului din Serbia pentru Spartak Subotica (40) și FK Radnicki (16).

Luna trecută, pe 28 iulie, a apărat pentru FK Radnicki în Conference League.

Bine ai venit la Dinamo 1948, Filip Dujmović!”, este comunicatul celor de la Dinamo.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed