Gigi Becali şochează toată România! Anunţ înaintea meciului cu Viking: ‘Nu-mi folosește la nimic’

Gigi Becali şochează toată România! Latifundiarul din Pipera a făcut unanunţ incredibil chiar înaintea meciului cu Viking, returul play-off-ului din Conference League. Şeful FCSB a dezvăluit că vrea să se retragă din viaţa publică.

Gigi Becali a anunţat în nenumărate rânduri că va face acest lucru, dar de fiecare dată şi-a încălcat promisiunea.

Gigi Becali şochează toată România!

Gigi Becali susţine că se va retrage definitiv din discuțiile cu presa, pentru că nu-i folosesc.„Am zis să mă retrag din mass-media, dar colegul dumneavoastră m-a rugat insistent. Am zis că dacă vreau să mă retrag de la televizor, cum aș putea să intru și la radio, dar totuși am zis ca să fie pentru ultima dată ca să nu vă refuz. Vreau să mă retrag pentru că nu-mi folosește la nimic viața publică.

La ce îmi folosește? Ce vorbesc bine, este în regulă pentru că îi place lui Dumnezeu, însă poți să vorbești și ceva rău, și este în dreptul meu la cele rele și nu vrea să mai fac la cele rele. Eu o să critic, o să judec, o să jignesc, o să supăr pe cineva, atunci dacă nu vorbesc, cu siguranță nu mai supăr pe nimeni”, a declarat Gigi Becali, conform sptfm.ro.

Mai mult, milionarul nu mai vrea să vorbească nici măcar despre actele de caritate pe care le face. „Lucrurile bune făcute de mine trebuie mediatizate pentru a da puterea exemplului. Este adevărat că toate lucrurile eu le-am făcut din inimă cu dragoste, pentru că Dumnezeu știe, pentru că nu-l poți minți pe Dumnezeu pentru ce ai făcut. El știe scopul cu care l-ai făcut.

Mai bine câștigi, dacă le faci și nu le arăți, pentru că după Dumnezeu la judecată va spune: ‘tu vrei răsplată? Păi n-ai primit răsplată de la oameni de pe pământ?”, a mai transmis Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed