Cuvinte uriaşe la adresa lui Ionuţ Radu! Marele Jose Mourinho l-a făcut mare pe român: ‘A fost fantastic’

Cuvinte uriaşe la adresa lui Ionuţ Radu! Marele Jose Mourinho, antrenorul celor de la AS Roma, l-a făcut mare pe portarul român. Totul s-a întâmplat după întâlnirea directă din Serie A.

Ionuţ Radu a început prost aventura la Cremonese. Şi-a băgat mingea în poartă, în prelungiri, contra Fiorentinei.

Cuvinte uriaşe la adresa lui Ionuţ Radu!

În etapa a doua din Serie A, Cremonese a luată bătaie din nou, dar Ionuţ Radu a fost fantastic. A spus-o Jose Mourinho, antrenorul capitolinilor, după Roma – Cremonsese 1-0.  Tehnicianul portughez a remarcat paradele românului, considerând că acesta „a fost fantastic” în partida de luni seara, din Serie A.

Cremonese l-a împrumutat pe Ionuț Radu până la finalul sezonului 2022-2023. Portarul român a demonstrat de ce este în stare și a avut câteva parade excelente în fața a peste 70.000 de spectatori, fiind învins abia în minutul 65, atunci când Smalling a adus victoria gazdelor.

„Puteam să închidem meciul în primele 20 de minute. Felicitări lui Cremonese, o echipă bine organizată și cu un antrenor valoros! Ionuț Radu a fost fantastic, dar când ai momente bune și nu închizi jocul, atunci totul devine dificil. Am câștigat două meciuri cu 1-0, cu doi jucători defensivi care au marcat. Dacă sunt îngrijorat? Nu, pentru că va veni și vremea ca Tammy Abraham, Paulo Dybala, Nicolo Zaniolo să marcheze și ei”, a spus Jose Mourinho. De la sosirea pe Olimpico, Jose Mourinho a obținut opt victorii cu 1-0.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed