Îi dă afară pe toţi! Gigi Becali nu ma stă la discuţii. Jucătorii care vor fi îndepărtaţi de la FCSB

Îi dă afară pe toţi! Gigi Becali nu ma stă la discuţii. S-a aflat cine sunt jucătorii care vor fi îndepărtaţi de la FCSB după ultimele evoluţii extrem de slabe. Latifundiarul din Pipera a dat deja semnalul.

Gigi Becali nu mai vrea să aştepte. A făcut deja lista neagră cu jucătorii pe care nu îi mai vrea la echipă.

Îi dă afară pe toţi! Gigi Becali nu ma stă la discuţii

Gigi Becali şi-a fixat două obiective clare. I-a transmis lui Nicolae Dică să califice echipa în grupele Conference League şi să ia titlul, dar umblă şi la lot. Trei jucători nu mai au viaţă la vicecampioană şi vor fi puşi pe liber. Este vorba despre Vali Crețu care a intrat în dizgrația conducerii, iar șansele ca el să rămână sunt din ce în ce mai mici. Bouhenna și Șerban își caută și ei echipe până la finalul perioadei de mercato, conform gsp.ro.

Creţu a pierdut lupta pentru titularizare cu Alexandru Pantea și Radu Boboc. „Câteodată e câte un jucător pe care îl încerci o dată, a doua oară, a treia oară, vezi că nu e de acolo. Îl încerci pe spinarea ta, cum s-ar zice. Mai bine îți vezi de treabă. De ce să îl încerci pe spinarea ta să dai de belele? Pe Crețu nu l-am luat în calcul pentru că ei mi-au spus că face prostii, că nu centrează și nu știu cum. Știu că ei nu-l vor pe Crețu, nu vor să joace cu el”, a dezvăluit Becali ieri la Pro Arena.

Rachid Bouhenna l-a scos din minți pe Gigi Becali cu prestația din meciul cu Chindia, câștigat de FCSB cu 3-2 şi e pe lista de transferuri. „Bouhenna nu mai vede iarba în viața lui, adică iarba FCSB-ului!”, a tunat latifundiarul.

Algerianul a venit în această vară liber de contract și a bifat 4 meciuri pentru roș-albaștri în Liga 1, în două dintre ele fiind schimbat la pauză.

Un alt fotbalist intrat în colimatorul patronului e Sorin Șerban, fundașul stânga de 22 de ani. „E și vina mea, e de fapt cea mai mare a mea că am crezut în Șerban. Săracul, n-are nimic cu fotbalul… El n-o să aibă ocazia să mai fie pe teren”, spunea patronul după 1-1 cu U Cluj.

Mihai Stoica l-a atacat, la rândul său pe Creţu. „De fiecare dată când vorbește Crețu, trebuie să corecteze ce a spus anterior. Ăsta-i Vali Crețu! La un moment dat, când vorbeam despre vâna jucătorilor la un antrenament, a recunoscut și el că vână are, dar «Păcat că n-am și minte». El știe cum e”, a spus Mihai Stoica, în urmă cu ceva timp.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed