`E un Cortacero de Beirut! Nu are nicio intenție să preia pe Dinamo sau pe Petrolul, vrea doar să fie băgat în seamă`! Cine lansează atacul devastator la adresa lui Murad!

”O zic de la început: cât timp este actualul primar în funcție, eu nu voi investi niciun leu în Ploiești! O cunoștință a fost acolo și a purtat un dialog, atât. Am fost invitat la o discuție, dar, repet, am avut o experiență neplăcută cu actualul primar! Era atractivă echipa Petrolul, dar nu cu actuala conjunctură, implicit actuala conducere din Ploiești”, a punctat azi Mohammad Murad în Playsport. Și cu asta, a aprins fitilul.

Fostul căpitan al Petrolul, Valeriu Răchită, acum consilier al primarului din Ploiești, l-a mitraliat pe afaceristul libanez.

”Murad nu are, de fapt, nicio intenție să preia Dinamo sau Petrolul. Poate Dinamo Beirut. Știu sigur din negocierile de la Dinamo că nu vrea să bage niciun cent acolo. E un Cortacero de Liban. Profită de context doar ca să-și facă puțină publicitate.

E un mare mincinos. Nu știu cum se spune manglitor în arabă, dar ce face el acum poartă denumirea de mangleală în limbajul străzii. E înnebunit să fie băgat în seamă. El a venit spre Petrolul, nu invers”, și-a început atacul Răchită. Care a detaliat în PlaySport și cum s-au desfășurat evenimentele.

”La pauza meciului cu Rapid, un amic de-ai lui Murad mi-a spus că acesta ar fi interesat să preia Petrolul, fiindcă Șucu a intrat în Giulești și vrea să se bată cu el. Martori îmi sunt o grămadă de oameni din lojă. I-am explicat că Primăria nu este proprietara clubului, dar răspunsul a fost că Murad vrea să discute întâi cu mine și cu primarul.

L-am pus în temă și pe președintele Costel Lazăr, a fost foarte deschis. Asta s-a întâmplat sâmbătă. Luni nu s-a lucrat, fiind sărbătoare, marți am organizat o întrevedere cu primarul, care i-a explicat reprezentantului lui Murad că Primăria deține numai marca și stadionul, dar va asigura toată susținerea, pentru că e un brand al orașului.

Nu s-a oprit aici: ”A venit la discuție și Costel Lazăr, l-au pus pe om să convoace Adunarea Generală a Acționarilor ca să știe condițiile eventualei preluări. Între timp, reprezentantul lui Murad mi-a zis că merge să se vadă cu el la Olimp, fiindcă a închis definitiv tratativele cu Dinamo și să vorbească despre Petrolul. De atunci, nu s-a mișcat nimic”, a mai declarat Răchită.

”Marele afacerist arab a rămas supărat pentru că, la un moment dat, comisiile de specialitate din Primăria Ploieștiului i-au respins un proiect imobiliar profund ilegal. Voia să construiască un cartier rezidențial pe un spațiu verde. Și a rămas cu această frustrare, pe care o bagă acum la înaintare. Ăsta e adevărul adevărat!”, a lămurit fostul fundaș situația.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed