Nedelcu, pus la zid după conflictul cu Hagi din momentul schimbării: `Nerecunoștință față de mentorul lui! Supărările astea nu-și au rostul când un om ți-a dat o șansă`!

Camerele tv au surprins un moment încins, în timpul partidei Farul – FC Voluntari 2-1. Antrenorul constănțenilor, Gică Hagi l-a schimbat în minutul 68 pe Dragoș Nedelcu.

Care a ieșit din teren, a dat mâna cu „Regele”, însă antrenorului nu i-a plăcut atitudinea mijlocașului și l-a chemat înapoi.

Nedelcu, fotbalist pe care Hagi l-a repatriat la Farul într-un moment greu, s-a întors și a dat iar mâna cu antrenorul, care era extrem de nervos și îi cerea unele explicații.

Foștii colegi ai lui Hagi de la națională au avut însă reacții vehemente după ce au observat gestul lui Nedelcu.

”E ca și cum eu nu l-aș saluta pe Lucescu. Nedelcu dă mâna ca și cum mai bine nu dădea. E o nerecunoștință totală față de mentorul lui, care l-a făcut fotbalist. Inadmisibil!” a comentat Florin Răducioiu, la Orange Sport

”O comparație între Alibec și Nedelcu. Alibec marchează și se duce la Hagi, recunoștință pentru că i-a întins o mână. La fel a făcut și cu Nedelcu, și lui i-a întins o mână și asta e reacția lui.

Supărările astea nu își au rostul, mai ales când un om ți-a dat o șansă. Dacă ar fi jucat bine, dacă avea o contribuție pozitivă la victoria asta, dar nu prea a avut”, a fost reacția lui Gabi Balint la emisiunea Fotbal Club.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed