Reacția fabuloasă a lui Lincar când a fost întrebat de plecarea de la U. Cluj: `Să aduc eu bani de acasă ca să plec, asta ar fi culmea!`

Patru eșecuri și două remize sunte rezultatele înregistrate de Universitatea Cluj de la revenirea în Superligă. Oamenii lui Eric Lincar n-au cunoscut încă gustul victoriei, deși lumea spune că au jucat mai bine de doar două puncte cât au acumulat până acum. Și în niciun caz, nu au evoluat de locul 15.

Însă fotbalul se joacă pe goluri și pe puncte, iar ”șepcile roșii” nu o duc prea bine. Se vorbește tot mai intens de o schimbare de antrenor, numele vechiculat să-l înlocuiască pe Lincar fiind Leo Grozavu.

Lincar a vorbit despre această posibilitate, însă le-a transmis, printre rânduri, șefilor clubului, că dacă vor să-l demită, să-i dea banii care i se cuvin.

”În România se încearcă să se creeze tot timpul anumite presiuni. Din păcate, chiar anumite manipulări, în lumea presei. Chiar nu am avut nicio discuție cu nimeni. Până la urmă, eu mai am de primit bani de la clubul acesta, pentru performanța pe care am făcut-o.

Să aduc eu bani de acasă ca să plec, asta ar fi ultima, cum își doresc unii. Trebuie să fiu foarte conștient că în ultimele patru etape am pierdut. Din păcate, nu ne-a ieșit nici azi. Ok, poate e nevoie de o schimbare, nu contest, de o altă energie”, a spus Lincar, după eșecul cu Sepsi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed