Atacantul care nu vrea să lucreze cu Becali, ironizat de Mihai Stoica: `El n-a jucat pe nicăieri, îi e frică să joace la nivelul ăsta! Gladiatori sunt puțini!`

Mihai Stoica, managerul general FCSB-ului, n-a răbdat prea mult după ce Adam Nemec, atacantul de 36 de ani al lui FC Voluntari, s-a lăudat că a refuzat clubul patronat de Gigi Becali de mai multe ori. Și, din cauza patronului, n-ar juca acolo niciodată. Meme i-a întors-o ironic lui Nemec, fotbalist care în România, a mai jucat și la Dinamo.

„Interesantă cariera lui. El n-a jucat pe nicăieri. Nu s-a bătut niciodată pentru trofee. El, trecând pe la Kaiserslautern, l-am rugat pe Tommy Neubert să aibă o discuție cu el, dar i-a spus că nu-l interesează și că nu vrea să lucreze cu Gigi.

Sunt mai multe motive pentru care a spus asta. Probabil îi e frică să vină să joace la nivelul ăsta. Sunt și unii care nu vor să intre în arena cu lei, gladiatori sunt puțini. Ia să mă uit pe cariera lui… Un gol în 14 meciuri la Pafos, a mai jucat pe la Erzgebirge Aue. N-a fost niciodată la o echipă de top.

Bun jucător. Dacă avea viteză, era în Premier League. N-are cifre formidabile, dar n-a fost un jucător rău. În al doilea lui descălecat la Dinamo, mi s-a părut că e cam «gata», apoi a jucat bine la Voluntari”, a spus oficialul roș-albaștrilor, la Orange Sport.

Dar ce anume spusese Nemec de l-a enervat pe Meme? „Am vorbit cu Thomas Neubert, m-a întrebat după meciul cu Steaua dacă sunt interesat să vin. I-am spus că am semnat deja cu Voluntari şi sunt fericit aici. Nu plec nicăieri! (n.r. – ultimul meci al lui Nemec cu FCSB a fost în mai 2022. Atunci nu era clar dacă Nemec va continua la Voluntari).

Aici am tot ce vreau, este aproape de casă. Îmi este confortabil, fac 10 minute să ajung până aici, la baza de antrenament. Nu am avut dubii în a rămâne aici.

Am mai avut oferte de la FCSB şi în trecut, dar cum am spus, patronul e cam ciudat. Nu vreau să lucrez cu oameni ca el. Să fie în fiecare zi la ştiri! Prefer un club mic ca Voluntari”, a spus Nemec într-o conferință de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed