Jucătorul care va fi dat afară de la FCSB! Gigi Becali nu îi mai dă nicio şansă: ‘Dai de belele!’

S-a aflat cine este jucătorul care va fi dat afară de la FCSB! Gigi Becali nu îi mai dă nicio şansă indiferent de situaţia în care se va afla echipa pregătită de către Nicolae Dică. Latifundiarul din Pipera este consecvent în decizia sa.

Rachid Bouhenna a fost scos din lot după meciul cu Chindia şi i s-a pus în vedere. ori stă în tribună, ori îşi reziliază contractul cu vicecampioana.

Jucătorul care va fi dat afară de la FCSB!

Gigi Becali nu vrea să îi mai dea nicio şansă mijlocaşului. Este dezamăgit de prestaţiile acestuia din startul sezonului. Spune că îi va plăti toate obligațiile contractuale și îl va lăsa să plece.

Finanţatorul FCSB a spus că nu are rost să-i mai dea șanse, deoarece „îl încearcă pe spinarea sa”, ceea ce îi poate provoca „belele”. „Sunt unele lucruri, câteodată, e câte un jucător pe care îl încerci o dată, a doua oară, a treia oară, vezi că nu e de acolo. Îl încerci pe spinarea ta, cum s-ar zice, mai bine îți vezi de treabă, de ce să îl încerci pe spinarea ta, să dai de belele”, a spus Gigi Becali, în direct la PRO ARENA.

Doar patru meciuri a prins Bouhenna în acest sezon pentru cei de la FCSB. Fundașul algerian a venit la vicecampioana României de la CFR Cluj, din postura de jucător liber de contract. În România, fundașul a mai jucat și pentru Sepsi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed