O nouă insolvenţă la CFR Cluj? Ce datorii are echipa din Gruia. Şefii clubului au spus totul: ‘Plătim în fiecare lună’

O nouă insolvenţă la CFR Cluj? Echipa din Gruia are datorii uriaşe, dar pare că nu are probleme. Cel puţin asta susţine preşedintele grupării ardelene, Cristi Balaj.

Cristi Balaj spune că nu poate fi vorba despre o nouă insolvenţă chiar dacă CFR Cluj are datorii mari.

O nouă insolvenţă la CFR Cluj?

Cristi Balaj a dat cărţile pe faţă. A spus ce datorii are echipa din Gruia. „Sunt datorii de 4 milioane de lei eşalonate. Plătim în fiecare lună. Dacă nu am plăti lunar s-ar sista eşalonarea. În total, sunt datorii de 26 de milioane de euro, dar marea majoritate a acestora sunt la finanţatorul clubului care nu îşi vrea banii înapoi”, a spus Balaj, în direct la ProArena.

Mai mult, Balaj spune că CFR Cluj are planuri mari. „Ni s-a cântat prohodul şi anul trecut, nu doar acum. Suntem afectaţi în privinţa dezvoltării clubului pentru că nu ne-am calificat în Champions League sau Europa Leaue. Finanţatorul clubului ne-a spus că vom merge înainte şi sper că nu vom fi obligaţi să îi facem pe acţionari să aducă bani de acasă. Am redus bugetul salariual la prima echipă. Avem jucători tineri pe care i-am promovat. Chiar are 19 ani Yeboah şi la comportament. Chiar şi după dantură are 19 ani”, a mai spus Balaj, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed