Noua ‘perlă’ a celor de la FCSB! Gigi Becali poate da o nouă lovitură financiară: ‘Nu, nu l-am impus în primul 11’

Noua ‘perlă’ a celor de la FCSB! Gigi Becali poate da o nouă lovitură financiară cu puştiul care a prins un post de titular la echipa vicecampioană. Mai mult, latifundiarul din Pipera susţine că nu l-a impus în echipă pe puştiul Pantea.

Gigi Becali are încredere totală în Alexandru Pantea, dar spune că Nicolae Dică are mână liberă la echipă.

Noua ‘perlă’ a celor de la FCSB!

FCSB îşi joacă viitorul în Europa. Joi seara, de la ora 20.00 este returul cu Viking din play-off-ul UEFA Europa Conference League. FCSB a pierdut meciul tur cu Viking de pe Arena Națională, scor 1-2, și trebuie să întoarcă rezultatul.

Gigi Becali a spus că nu se va implica peste antrenor cel puțin 15 meciuri. Gabi Balint a spus că el crede că Alexandru Pantea, trimis titular în meciul cu Viking, a fost impus de patronul vicecampioanei.

„Nu, nu l-am impus în primul 11. Nu e adevărat, dacă era, spuneam. Am vorbit cu Dică, atât am spus, bă, de fapt când l-a băgat pe Pantea, oricum acolo în dreapta era alegere între Pantea, Achim și Boboc. La Achim au zis și ei că umărul, bla, bla, păi dați-l. Pe Crețu nu l-am luat în calcul, dacă spun că face prostii și nu centreză și nu știu cum…și Crețu, poftim, dar eu știu că nu îl vor pe Crețu să joace cu el.

Ce comentarii am făcut eu cu Dică și cu MM, am zis că avem o bijuterie și nu știam, e posibil să fi influențat. Da, la Pantea, e posibil să îl fi influențat pe Dică, dar nu că l-am impus eu pe Pantea”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed