Gigi Becali l-a dat de gol pe Nicolae Dică! Ce vrea să facă antrenorul celor de la FCSB: ‘Norvegienii se vor trezi din beție joi seară’

Gigi Becali l-a dat de gol pe Nicolae Dică! S-a aflat ce vrea să facă antrenorul celor de la FCSB în meciul sezonului pentru vicecampioană. Latifundiarul din Pipera a prefațat duelul cu Viking, din play-off-ul Conference League.

Gigi Becali este convins că vicecampioana va întoarce scorul din tur și spune că nu sa va implica în alcătuirea echipei.

Gigi Becali l-a dat de gol pe Nicolae Dică!

Gigi Becali crede că Dică ar putea pregăti o echipă ofensivă pentru meciul Viking – FCSB. Patronul are încredere totală în antrenor. „Așa e, vor fi mulți jucători ofensivi în teren. Nu am vorbit cu Dică. Nu mă apuc acum să fac eu echipa, mai ales că e altceva acum. Abia acum, la meciul ăsta, e o chestiune de specialiști și de tactică, pe care eu nu o știu.

Nu știu încă ce vrea să facă el, cum vrea să spargă acolo în centru. În mod normal, trebuie să vii cu centrări, dar să îi spargi și în centru. Nu știu. Pe cuvânt, nu știu cum va fi abordat meciul ăsta.

Norvegienii s-au îmbătat cu apă rece după meciul tur. Se vor trezi din beție joi seară. Asta și crede și Dică, am vorbit cu el. Dar nu trebuie să vadă jucătorii asta și să se relaxeze.”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed