CFR Cluj a luat-o pe urmele FCSB! Vestea momentului pentru Dan Petrescu. Jucătorul său favorit ar putea juca împotriva lui Maribor

CFR Cluj a luat-o pe urmele celor de la FCSB! Este vestea momentului pentru Dan Petrescu. Jucătorul său favorit ar putea juca împotriva lui Maribor, în returul decisiv pentru grupele Conference League.

CFR Cluj este aproape de o minune. Aşa cum FCSB l-a vindecat miraculos pe Florin Coman, aşa şi Dan Petrescu l-ar putea avea pe Boateng în returul cu Maribor.

CFR Cluj a luat-o pe urmele FCSB!

Fotbalistul favorit al lui Dan Petrescu, Nana Boateng, a fost trimis la tratament la Marijana Kovacevic. Ardelenii speră că acesta să joace joi, în meciul CFR Cluj – Maribor, decisiv pentru viitorul european al echipei din Gruia, conform gsp.ro.

Dan Petrescu a reuşit să amâne meciul cu Hermannstadt din Superliga. Mai mult, la reluarea pregătirilor va fi prezent și Nana Boateng. Acesta a suferit o ruptură musculară în prima manșă cu Maribor.

„El a fost cel mai bun jucător al nostru în sezonul trecut. Iar jucătorii importanți sunt greu de înlocuit. Asta e o problemă pentru noi”, spunea Petrescu după meciul din Slovenia.

Boateng nici nu s-a mai întors la Cluj cu echipa. Stafful ardelenilor a luat decizia să fie trimis chiar din Slovenia în Serbia, la renumitul „vraci” Marijana Kovacevici. Se pare că decizia a avut succes

CFR Cluj ar putea spera să conteze pe serviciile închizătorului ghanez și la returul cu slovenii, decisiv pentru calificarea în grupele Conference League. Totul depinde acum de cum va reacționa musculatura lui Nana Boateng în cele trei zile de antrenamente dinaintea confruntării cu Maribor.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed