Anunţul presei din Italia despre Răzvan Marin! Ce a făcut românul în meciul cu Fiorentina: ‘Rolul nu este tocmai al lui’

Anunţul presei din Italia despre Răzvan Marin! S-a aflat ce a făcut românul în meciul cu Fiorentina. În această partidă, noua echipă a lui Marin a reuşit să scoată primul punct din acest sezon.

Răzvan Marin a jucat din nou pentru Empoli, în partida cu Fiorentina, încheiată la egalitate, scor 0-0.

Anunţul presei din Italia despre Răzvan Marin!

”Are șuturile și timpii, dar poate rolul de jucător în fața apărării nu este tocmai al lui”, au scris jurnaliștii de la calciomercato.com despre românul care a fost integralist. În schimb, Calcionews24 i-a dat nota 6 lui Răzvan Marin pentru prestația din „derby-ul toscan”, la fel și italienii de la Goal.com.

Pentru Răzvan Marin a fost al treilea meci pentru cei de la Empoli. Cu un singur punct după două etape, Empoli se pregătește pentru următoarea etapă, când se va deplasa pe terenul nou-promovatei Lecce.

În schimb, Napoli s-a impus duminică seara cu scorul de 4-0 în faţa celor de la Monza, într-un meci din etapa a doua din Serie A. Napoli a câştigat cu 4-0 prin golurile marcate de Kvaratskhelia (35, 62), Osimhen (47) şi Kim-min Jae (90+3).

Napoli ocupă primul loc în clasament cu 6 puncte, urmată de Inter Milano (6 puncte) şi AC Fiorentina (4 puncte)

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed