Anunţ de ultimă oră despre Gică Hagi! Antrenorul Farului, prezent la un eveniment caritabil. Strângere de fonduri pentru dotarea unei secții de la Institutul Clinic Fundeni

Anunţ de ultimă oră despre Gică Hagi! Antrenorul Farului va fi prezent la un eveniment caritabil. Acesta se organizează pentru a se strânge fonduri pentru dotarea unei secții de la Institutul Clinic Fundeni.

Gică Hagi va juca în meciul caritabil organizat de Asociația Liga Legendelor pe Stadionul „1 Mai” din Slobozia în data de 7 septembrie.

Anunţ de ultimă oră despre Gică Hagi!

Scopul acțiunii este strângerea de fonduri pentru dotarea Secției de Oncohematologie Pediatrică a Institutului Clinic Fundeni. Este vorba despre aparatură care va permite servicii la cele mai înalte standarde internaționale în tratarea copiilor.

Secția de Oncohematologie Pediatrică a Institutului Clinic Fundeni, este cea mai importantă clinică de hematologie cu specific pediatric și transplant de celule hematopoietice din România.

„Rezultatele noastre sunt comparabile cu cele ale altor clinici, motiv pentru care permanent avem nevoie să investim, să ne adaptăm condițiilor europene, ceea ce facem zilnic, doar că ritmul nostru este lent fără un ajutor financiar important”, a declarat dr. Andreea Șerbănică, reprezentanta clinicii.

Un bilet la meci reprezintă o donație pentru campania caritabilă. Astfel, numărul de bilete care se pot achiziționa este nelimitat. Biletele au fost puse în vânzare pe platforma online Bilete.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed