Ce se întâmplă în procesul în care Ronaldo este acuzat de viol. Gestul făcut de Kathryn Mayorga

Kathryn Mayorga nu are de gând să renunțe la procesul intentat lui Cristiano Ronaldo. Femeia a făcut apel după ce judecătorii americani au refuzat în luna iunie să rejudece procesul de viol.

Avocații vor merge la un tribunal din San Francisco săptămâna următoare în încercarea de a obține cele 54 de milioane de lire sterline pe care Mayorga le cere ca despăgubiri, scriu cei de la Daily Mail.

Judecătoarea Jennifer Dorsey a vrut să pună capăt procesului considerând că avocatul victimei a obținut dovezile în mod fraudulos.

Fapta de care este acuzat portughezul s-a petrecut în anul 2009 într-un hotel din Las Vegas. Atunci, Ronaldo juca la United, iar Kathryn avea 25 de ani. Fotbalistul a negat mereu acuzațiile și a declarat că totul a fost „total consimțit”.

La un an de la presupusa agresiune, portughezul i-a plătit femeii 375.000 de dolari pentru ca aceasta să nu depună plângere. Cazul a fost totuși redeschis în 2018, iar contractul încheiat între Ronaldo și Mayorga a fost considerat nul, după ce modelul a declarat că l-a semnat sub presiune.

În 2019, justiția americană anunțase că declarațiile tinerei nu pot fi probate și s-a renunțat la continuarea urmăririi penale.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed