Vestea care îi dărâmă pe fanii celor de la CSA Steaua. Un oficial al clubului a recunoscut: ‘Lucrurile s-au închis’

Iulian Miu, oficial al echipei CSA Steaua, le-a dat o veste proastă fanilor echipei. Acesta a anunțat că șansele ca echipa să poată promova în Liga 1 la finalul sezonului sunt aproape nule. Militarii joacă pentru al doilea sezon consecutiv în Liga 2 fără drept de promovare.

„În ultima perioadă, între fanii militarilor și conducerea echipei a început un adevărat război. Nici eu nu știu prea multe lucruri. Să fim sinceri, lucrurile s-au închis în momentul de față. Există doar șansa să se schimbe legea sportului sau regulile manualului de licențiere.

Au fost promisiuni, eu am sperat că se poate face și pe la TAS (n.r. – sezonul trecut). N-a fost să fie, ni s-a respins dosarul. Apoi, am crezut că se poate face ceva până la începerea campionatului. Multă lume se aștepta la acest lucru, fanii au fost dezamăgiți și au apărut aceste proteste”, a declarat Iulian Miu, în emisiunea „Sport Center” de la Orange Sport.

CSA Steaua nu poate promova pentru că este un club de drept privat. Răzvan Burleanu anunța în urmă cu câteva luni ce variante există pentru ca echipa să obțină dreptul de a promova. Transformarea clubului de drept public în drept privat, sub forma unei societăți comerciale sportive pe acțiuni sau schimbarea Legii Sportului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed