Un cunoscut jucător de tenis îl pace praf pe Patrick Mouratoglou: ‘Indicațiile lui sunt discutabile ‘

Simona Halep traversează o perioadă extrem de bună de când a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou, dar nu toți oamenii din tenis sunt încântați de realizările francezului.

Legendarul tenismen argentinian, Jose Luis Clerc l-a atacat dur pe antrenorul româncei în timp ce comenta meciul dintre Stefanos Tsitsipas și John Isner din cadrul turneului de la Cincinnati. Cel de-al doilea comentator a vorbit despre francez, în condițiile în care acesta în antrenează și pe Tsitsipas.

Jose Luis Clerc. Foto: Instagram

Clerc a răbufnit imediat și a susținut că Mouratoglou știe să-și motiveze jucătorii, dar la capitolul tenis nu prea se pricepe.

”Încercați să nu mai aveți încredere în tot ce spune Patrick Mouratoglou. Indicațiile lui sunt discutabile. Din punctul meu de vedere, Mouratoglou știe cum să motiveze un jucător, dar la capitolul tenis lasă de dorit.

Când este alături de Stefanos Tsitsipas, Mouratoglou nu mai zice nimic. Este de fațadă. Eu știu de ce face asta, nu vreau să spun prea multe lucruri”, a declarat Jose Luis Clerc, citat de Set Tenis.

Jose Luis Clerc îl antrenează în prezent pe Sebastian Baez. Legendarul jucător din Argentina a fost pe locul 4 la clasamentul mondial pe 3 august 1981, după o serie de 25 de victorii consecutive la Wimbledon.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed